По думите на американския президент то било приятелско Президентът на САЩ Доналд

...
По думите на американския президент то било приятелско Президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Ким Чен Ун честитял рождения ден на Тръмп в писмо

По думите на американския президент то било приятелско 
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в понеделник съобщи, че в писмото на севернокорейският водач Ким Чен Ун, получено във Вашингтон по-рано този месец, имало поздрави по случай 74-я му рожден ден, съобщи БГНЕС.

„ Той в действителност ме поздрави за рождения ми ден и беше приятелско писмо ", сподели Тръмп пред кореспонденти в Овалния кабинет, когато го попитаха за полученото обръщение.

Неговите мнения пристигнаха един ден, откакто севернокорейските държавни медии цитираха Ким, че е получил писмо с " чудесно наличие " от американския президент.

" Оценявайки способността за политически оценки и изключителната храброст на президента Тръмп, Ким Чен Ун сподели, че съществено ще обмисли забавното наличие ", оповестява формалната централна новинарска организация на Северна Корея, без да дава повече детайлности за наличието на писмото.

На първа страница на формалния вестник на Северна Корея „ Родон Шинмун “ имаше фотография на Ким, който държи писмото на Тръмп, до момента в който го чете в кабинета си.

В изказване Белият дом удостовери, че " е изпратено писмо от президента Тръмп и кореспонденцията сред двамата водачи продължава ".

Кореспонденцията сред водачите идва откакто втората им среща на върха през февруари завърши без съглашение за това, от което Пхенян би трябвало да се откаже в подмяна на освобождение от наказания.

Информацията в севернокорейските медии пристигна единствено два дни, откакто Ким бе хазаин на китайския президент Си Цзинпин, който направи в петък мощно алегорично посещаване в нуклеарната Северна Корея.

Очаква се Си да се срещне с Тръмп по-късно този месец в Япония по време на срещата на върха на Г-20 и анализаторите настояват, че китайският президент е имал желание да употребява пътуването си до Северна Корея, с цел да показва на Тръмп въздействието си върху Ким.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР